dtp

DTP is niet alleen vormgeven aan een idee

DTP is een vakgebied dat je moet beheersen en moet weten wat nodig is om die uittingen tot zijn recht te laten spreken. KlamerMedia heeft in de jaren al talloze uittingen verzorgt van flyers, posters, verpakkingen tot huisstijlen. Bij deze uittingen verzorgt KlamerMedia ook het totaal traject, waarbij drukwerk en/of het technisch voorbereiden van bv een spandoek of complete brochures voor zijn rekening neemt. U geeft aan wat u wilt en KlamerMedia verzorgt het traject van idee tot print.

 Bij beeldbewerking is het niet alleen een druk op de knop

Beeldbewerking is tegenwoordig voor iedereen toegangkelijk en makkelijk via tablet of telefoon toe te passen. KlamerMedia gaat daarin verder waar anderen stranden. De kennis en ervaringen van een goede beeldmanipulatie of het simpel wegwerken van een item is voor KlamerMedia geen probleem. Beeldmanipulatie dat laat zien dat het echt is

Zo zijn ook diversen klanten al bij KlameMedia uitgekomen voor een huisstijl om zijn bedrijf een eigen gezicht te geven. Ook deze discipline is niet zomaar iets, maar moet de juiste aandacht krijgen. Of het nu een schilder of een bedrijf van naam is, KlamerMedia weet deze op de juiste wijze in te schatten.

Ga gerust even kijken wat KlamerMedia al heeft betekent voor zijn klanten, en heeft u een vraag neem dan gerust even contact met ons op.

klamermedia-groot